Om oss

Exclusive Flowers in Malmö

Exclusive Flowers in Malmö

Exclusive Flowers in Malmö består av två exklusiva blomsterbutiker i Malmö. EG-Blomman i City och Fridhems Blomsterhandel på Fridhem.

Våra butiker har ett av Sveriges största sortiment av färska snittblommor och ett stort urval av växter. Vi är kända för våra  ovanliga och kreativa blomsterarrangemang, särskilt bruduppsättningar och sorgdekorationer.

Vi erbjuder kostnadfri bröllopsrådgivning för val av brudbukett, bröllopsblommor och smyckning till festen, kyrkan och bilen.


Skicka exklusiva blommogram

Skicka gärna blommogram över hela världen hos oss. Oavsett om det gäller en enkel ros eller blommor till ett stort event, står vi till ditt förfogande. Vi är stolta medlemmar i Interflora.


EG-Blomman Malmö

Est. 1989. Vår buitk i centrala Malmö som är känd för sin enormt stora snittkyl med exotiska och exklusiva sortiment av blommor. Stolt avtalsleverantör av blommor till Malmö stad, Svenska kyrkan och till flertalet lyxiga hotell & företag.


Fridhems Blomsterhandel Malmö

Est. 1949. På faschionabla Fridhem ligger vår äldsta butik med ett stort utbud av exklusiva växter och blommor. Massor av vackra inredningsdetaljer och vaser. Stolt leverantör till flertalet lyxiga hotell & företag. På vår och sommar levererar vi lyxiga uteplantor till trädgårdar och villor.


VÅRA

BUTIKER

Fridhems  blomsterhandel

EG Blomman

EG Blomman


Address: Friisgatan 3, 214 21 Malmö Sweden

Email: info@egblomman.se

Phone: +46 (40)- 23 36 30


OPENING HOURS


Monday - Friday: 09.00am - 6pm

Saturday: 10.00am - 4pm

Sunday: 11:00am - 4pm

Fridhems Blomsterhandel


Address: Regementsgatan 100, 217 51 Malmö Sweden

Email: info@fridhemsblomster.se

Phone: +46 (40)- 91 00 62


OPENING HOURS


Monday - Friday: 10.00am - 6pm

Saturday: 10:00am - 3pm

Sunday: Closed

© Copyright. All Rights Reserved.

SITEMAPSortiment

Om oss

Kontakt