SORTIMENT

Sortiment

EXKLUSIVA BLOMMOR

BRÖLLOP - BEGRAVNING - FÖRETAG - VÄXTER - BLOMMOR

EG Blomman riktar sig till privatpersoner och företag. Skicka gärna blommogram över hela världen hos oss. Oavsett om det gäller en enkel ros eller blommor till ett stort event, vi står till ditt förfogande. Vi erbjuder kostnadfri bröllopsrådgivning för val av brudbukett, bröllopsblommor och smyckning till festen, kyrkan och bilen.SORTIMENT

BRÖLLOP

Kostnadsfri rådgivning

Våra florister skapar underbara bröllopskreationer. Vi skapar blomsterdekorationer från det lilla bröllopet till det stora slottsbröllopet. Brudbuketter i alla dess former och färger, tärnbuketter, corsage, näbbuketter, bordsdekorationer, bildekorationer, armbandsdekorationer, hårdekorationer, kyrkdekorationer, tårtdekorationer, morgongåvor m.m.

Vi hjälper även till med dekorering av kyrkan, festlokal, transport (bil, häst & vagn, mm).

Ni har möjlighet att hyra bågar, vaser, kandelabrar, krukor, stolsöverdrag mm. för att få rätt stämning på ert bröllop.


Kontakta oss och boka kostnadsfri bröllopsrådgivning, vi hjälper er att planera er viktiga dag.


SKICKA BLOMMOR

Blomsterbud

Skicka blommor via Interflora eller kom in i någon av våra butiker så hjälper vi er att förmedla. Vi skickar blomsterförmedlingar i hela världen.BEGRAVNING

Kostnadsfri rådgivning

Vi är kända för våra ovanliga och vackra begravningskreationer. Vi skapar blomsterkreationer till den enkla begravningen till den stora begravningen. Olika variationer av sorgdekorationer skapas som kistdekorationer, liggandes och stående gravdekorationer, hjärtan, kors samt blomsternallar.

Ni har möjligheten att få era sorgblommor levererade till kyrkan eller kapellet. Vi åtar oss gärna uppdraget att tillsammans med begravningsbyrån placera era dekorationer på bästa sätt. Vi samarbetar med de flesta begravningsbyråer.


Vi ombesörjer även band som finns i olika storlekar och kulörer. Textning på banden kan utföras på alla språk.
EKOLOGISKT & FAIRTRADE

Snittblommor & växter

Vi strävar efter att ha ett så stort sortiment som möjligt av ekologiska och närodlade blommor. Vi har även Fairtrade blommor i vårt sortiment.


FÖRETAGSKUND 

Förmånliga avtal

Vår företagsservice erbjuder vackra dekorationer med hög kvalitet, kundgaranti och ett av marknadens största urval av färska snittblommor.

Vi hjälper er att skräddarsy era blomsterdekorationer efter ert företags stil och behov. Ni får alltid högsta service sju dagar i veckan från våra erfarna blomsterdekoratörer.

Tjänster som våra företagskunder använder är dekorationer i reception, matsalar, konferensrum och vid event. Avtackningar och gratulationer. Förmedlingar av hela världen samt gåvor till anställda eller kunder


Några av våra företagskunder:

Malmö stad, Berendsen, Atea, Svenska Kyrkan, Akelius, Skånes Universitetssjukhus.


INREDNING

Exklusiv inredning

I våra butiker hittar man ett stort utbud av inredning. Vaser, krukor, lyktor, ljus och andra inredningsprodukter från kända märken.